بررسی انواع چسب سیلیکون + خرید بهترین چسب سیلیکون

چسب سیلیکون

چسب سیلیکون (Silicone glue) با اصطلاح عمومی‌تر چسب آکواریوم از یک ترکیب شیمیایی ایجاد می‌شوند و با اهداف مختلفی همچون درزگیری شیشه، سینک، پنجره و آکواریوم استفاده می‌شوند. در ادامه این مقاله به‌طور مختصر و مفید به بررسی دقیق انواع چسب سیلیکون می‌پردازیم.

چسب سیلیکون چیست؟

چسب سیلیکون با اصطلاح عمومی‌تر چسب آکواریوم در دو نوع اسیدی و خنثی تولید می‌شود. چسبِ سیلیکونی نوعی مواد پلیمری با خاصیت ضد آب است. این چسب بر اساس پلیمر های سیلیکونی متیل یا فنیل تولید شده و در اکثر موارد با هدف درزگیری و آب‌بندی استفاده می‌شود.

ویژگی‌های چسب سیلیکونی

  • دارای مقاومت حرارتی بالا
  • ساخته شده از مواد غیرسمی‌
  • قابلیت کار در بازه دمایی گسترده
  • توانایی انتقال گرما به هیت سینک
  • دارای پایداری و قابلیت اطمینان بالا
  • ضریب انتقال حرارت بالا برحسب متر کلوین
  • نیازمند زمان زیاد (24 ساعت) برای خشک شدن
  • دارای کشش سطحی پایین و عدم امکان رنگ آمیزی
  • قابل استفاده در بازه دمایی -70 تا -200 درجه سانتی گراد

انواع چسب سیلیکون

  1. چسب سیلیکون اسیدی

    نوع پایه اسیدی این چسب که با نام استوکسی یا دو جزئی نیز شناخته می‌شود از بوی تندی برخوردار است، دیر خشک می‌شود و حالت رنگی دارد. شما می‌توانید از این چسب جهت درزگیری آکواریم و پنجره، ساخت کابینت، انجام کار های تزییناتی با چوب و… استفاده کنید.
چسب سیلیکون اسیدی
  1. چسب سیلیکون خنثی

    انواع خنثی این چسب که با نام چسبِ سیلیکون خنثی یا تک جزئی شناخته می‌شود از ماندگاری بالایی برخوردار است و بدون بو می‌باشد. خشک شدن این مدل حدود 24 ساعت زمان می‌برد و جهت ساخت انواع تابلو، شیشه، سرامیک، فلزات، پلاستیک و… مورد استفاده قرار می‌گیرد.

چسب سیلیکون آب‌بندی

چسبِ سیلیکون یکی از چسب های اختصاصی و کاربردی جهت آب‌بندی، درزگیری و بستن شکاف سطوح مختلف می‌باشد. برای مثال شما می‌توانید جهت آب‌بندی شیشه از این چسب استفاده کنید. همچنین چسب سیلیکون حراراتی برای آب‌بندی انواع واشر، عایق کابل و کانال کشی نیز قابل استفاده است.

تفاوت چسب سیلیکون و چسب آکواریوم

چسب آکواریوم یکی از زیر دسته های چسبِ سیلیکون محسوب است که دارای پایه اسیدی می‌باشد. چسب اکواریوم اسیدی در مدت زمان کمتری نسبت به چسب های خنثی خشک می‌شود. چسب آکواریوم به حداکثر 24 ساعت برای خشک شدن نیاز دارد، اما چسبِ سیلیکون خنثی به بیش از یک شبانه روز برای خشک شدن نیاز پیدا می‌کند. چسب آکواریم بیشتر جهت درزگیری محیط های مرطوب کاربرد دارد.

تفاوت چسب پلی اورتان و سیلیکون

هر دو چسبِ سیلیکون و پلی اورتان بسیار قدرتمند و کاربردی هستند. اما دارای تفاوت هایی نیز می‌باشند. چسب پلی اورتان ماده‌ای ارگانیک است که نسبت به سیلیکون از دوام و ماندگاری کمتری برخوردار است.

همچنین مقاومت حراراتی چسب سیلیکون معمولاً بیشتر از چسب‌های پلی اورتان می‌باشد. از طرفی خاصیت رنگ‌پذیری چسب پلی یورتان آن را به یک چسب کارآمدتر در بین خودروسازان تبدیل کرده است.

چسب سیلیکون را از کجا بخریم؟

اگر قصد خرید چسبِ سیلیکون را در نظر دارید، ما به شما شرکت کیمیا فایبر را پیشنهاد می‌کنیم. شرکت کیمیا فایبر با بیش از 34 سال تجربه و اعتبار، برای ارائه محصولات و خدمات مرتبط با انواع چسبِ سیلیکون همه روزه آماده به خدمت می‌باشد.

شما می‌توانید جهت دسترسی به محصولات متنوع کیمیا فایبر به بخش محصولات سایت مراجعه فرمایید. همچنین می‌توانید با ورود به بخش «ارتباط با ما» مستقیماً با کارشناسان تیم کیمیافایبر تماس حاصل کنید.

چسب سیلیکون را از کجا بخریم

قیمت چسب سیلیکون

قیمت چسب سیلیکون بر اساس نوع محصول و حجم آن تعیین می‌گردد. همچنین برند تولید کننده نیز بی‌شک اثرگذاری بالایی در قیمت نهایی خواهد داشت. از دیگر عوامل تعیین کننده کاربرد چسب است که بر اساس ضریب آن مشخص می‌شود.

به عبارتی هر چه ضریب چسب سیلیکون بیشتر باشد، در کاربرد های حساس‌تری قابل استفاده است و از همین روی با قیمت بالاتری نیز عرضه می‌شود. شما می‌توانید جهت اطلاع از مشخصات بروزترین انواع چسب سیلیکون هم‌اکنون با تیم کارشناسان کیمیافایبر تماس حاصل کنید.

سخن پایانی

شرکت کیمیا فایبر باکیفیت‌ترین خدمات را در زمینه‌ی صنعت فایبرگلاس و کامپوزیت به مشتریان عزیز در سطح کشور ارائه می‌کند. مجموعه کیمیا فایبر مفتخر است که با بیش از چهل سال سابقه درخشان و تجربه مفید، صفر تا صد محصولات الیاف شیشه، انواع رزین، فوم های پلی یورتان و… را با قیمتی مقرون به صرفه تولید و عرضه می‌کند.