کفپوش اپوکسی (Epoxy flooring) نوعی کفپوش بدون درز مدرن است که به صورت یک مایع یکپارچه بر روی انواع کف های بتنی، سیمانی، سنگی، موزاییکی و فلزی قابل اجرا میباشد. این محصول در ضخامت های 0/5 تا 5 میلیمتر در رنگها و طرح های مختلف بسیار زیبا قابل اجرا است. در ادامه این مطلب قصد داریم به ویژگی های مختلف این کفپوش پرطرفدار بپردازیم؛ با ما همراه باشید.
کفپوش اپوکسی چیست؟
کفپوش اِپوکسی از رزین های اپوکسی تشکیل شده و به صورت بدون درز بر روی کف های مختلف بتنی، سنگی، سیمانی، فلزی و موزاییکی قابل اجرا است. کیفیت و دوام بالای این محصول در شرایط مختلف محیطی، باعث میشود تا سالیان سال کاربردی باشد و زیبایی اولیه خود را حفظ کند. کفپوش اپوکسی زمانی بیشترین کاربرد را دارد، که ما نیاز داریم کف فضا علاوه بر داشتن مقاومت بالا، از ظاهری زیبا و شفاف نیز بهرهمند شود.
مزایای کفپوش اپوکسی
- ظاهر بسیار زیبا
- دوام و استحکام بالا
- مقاومت مکانیکی بالا
- مقاومت شیمیایی خوب
- فاقد حلال و سازگار با محیط زیست
- چسبندگی بسیار بالا به سطوح بتنی
- امکان استفاده به عنوان عایق حرارتی
اجرای اپوکسی کف
کفپوش اِپوکسی با استفاده از یک غلتک یا لیسه در 3 یا 4 لایه مختلف اعمال میشود. کفپوش اِپوکسی حاوی مادهای پلیمری است که پیش از اجرا به صورت مایع بوده و سپس به کمک واکنش های شیمیایی به مادهای جامد تبدیل گشته است.
مهمترین نکات اجرای کفپوش اپوکسی
- پیش از اجرای کفپوش، قسمت های سست روی سطح بستر باید از بین بروند.
- دمای ایدهآل بستر و محیط در زمان اجرا بین ۱۰ تا ۵۰ درجه سانتیگراد میباشد.
- پیش از اجرای کفپوش، هرگونه روغن یا ماده شیمیایی باید از روی سطح مورد نظر پاک شده و خنثی گردد.
- برای اجرای اپوکسی بر روی بتن جدید، نیاز است که حداقل 28 روز زمان را به خشک شدن کامل بتن اختصاص دهید.
- بستر زیرین باید کاملا خشک و تمیز باشد و از هرگونه پوشش غیر اپوکسی نظیر درزگیر، روغن، گریس و سایر آلودگیها مبرا باشد.
کفپوش اپوکسی برای دستشویی
شما میتوانید با خرید کفپوش اِپوکسی پیش از هر چیز زیبایی منزلتان را چند برابر کنید و دوم اینکه وضعیت نظافت و بهداشت دستشویی را نیز بهبود ببخشید. برخلاف کاشی و سرامیک که به علت داشتن خط در بین تکه های مختلف باعث جمع شدن میکروب میشوند، کفپوش اِپوکسی به علت سطح یکپارچهای که دارد از قابلیت شستشوی بالایی برخوردار است و یک انتخاب بینظیر برای دکور کردن سرویس بهداشتی به شمار میرود.
کفپوش اپوکسی برای منزل
کفپوش اِپوکسی یک انتخاب مناسب برای منزل شماست، چرا که میتواند با استحکامی بالا، زیبایی و درخشش سطوح منزل را به طرز چشمگیری افزایش دهد.
بازار کار کفپوش اپوکسی
کفپوش های اپوکسی حدود یک دهه است که رسماً در بازار ایران جا افتادهاند و نه تنها در منازل بلکه در پروژه های بزرگ و صنعتی نیز قابل استفاده هستند. تقاضای اجرای این کفپوش در اماکنی مثل کارخانه های بزرگ دارویی و صنعتی، هتلها و بیمارستانها زیاد است و بیشک در آیندهای نزدیک بازار کار بسیار خوبی خواهد داشت.
معایب کفپوش اپوکسی
- از آنجایی که کفپوش اپوکسی از انعطافپذیری کمی برخوردار است، جهت به کارگیری در فضایی که کف آن در معرض ضربات شدیدی است توصیه نمیشود.
- با وجود اینکه کفپوش اپوکسی از مقاومت بالایی در برابر مواد شیمیایی، اسیدی و نمک برخوردار است، اما در صورت قرارگیری طولانی مدت در معرض این مواد، احتمال دارد به برخی خسارات جبران نشدنی دچار شود.
- عدم چسبندگی به سطوح آلوده به روغن و مرطوب یکی دیگر از معایب کفپوش اپوکسی است. جهت استفاده از این محصول بتن ریزی ضروری است.
- مشکل دیگر کفپوش اپوکسی زمان اجرای طولانی است. بهطور دقیقتر اجرای این کفپوش بین 3 تا 4 روز زمان میبرد.
- کفپوش اِپوکسی با قرار گرفتن در معرض اشعه UV خورشید، ممکن است در ابتدا دچار تغییر رنگ شود و سپس با گذشت زمان به صورت لایه لایه از بین برود.
قیمت کفپوش اپوکسی
کفپوش اِپوکسی با وجود اینکه از سطح جذاب و رنگینی برخوردار است، نسبت به دیگر کفپوش های مشابه از قیمت بسیار کمتری برخوردار میباشد. با این حال شایان ذکر است که بدانیم قیمت کفپوش اپوکسی با توجه به مواردی مثل متراژ مکان مورد نظر، جنس و کیفیت فعلی سطح، شرایط محل اجرای کفپوش، نوع زیرسازی و ضخامت پوشش اجرایی تعین میگردد.
شما میتوانید جهت اطلاع از بروزترین قیمت های کفپوش اپوکسی در تاریخ روز، هماکنون با مشاوران تیم کیمیافایبر تماس حاصل کنید.
سخن پایانی
شرکت کیمیا فایبر باکیفیتترین محصولات را در زمینهی صنعت فایبرگلاس و کامپوزیت به مشتریان عزیز در سطح کشور ارائه میکند. مجموعه کیمیا فایبر مفتخر است که با بیش از چهل سال سابقه درخشان و تجربه مفید، صفر تا صد محصولات الیاف شیشه، انواع رزین، فوم های پلی یورتان و… را با قیمتی مقرون به صرفه تولید و عرضه میکند.